Dicyandiamide (DCD)

Pondok Description:

Formula molekular: C2H4N4Molecular Beurat: 84.08CAS No.:461-58-5EC Code: 207-312-8HS Code: 29262000 Panémbong: White CrystalApplication: Dicyandiamide mangrupa panengah pikeun sintésis obat. Hal ieu dipaké dina produksi rupa-rupa bahan kimia organik kaasup pupuk slow tur sinambung release nitrogén, péstisida, ngalelep ngaropéa, agén proofing seuneu, laminates epoxy pikeun papan circuit, coatings bubuk jeung elém, kimia perlakuan cai, kulit jeung bahan kimia karét, explos ...


jéntré produk

Tags produk

Formula molekular : C2H4N4
molekular Beurat : 84,08
CAS No. : 461-58-5
Code EC : 207-312-8
HS Code : 29262000 

Penampilan:  White Kristal
Aplikasi Dicyandiamide mangrupa panengah pikeun sintésis obat. Hal ieu dipaké dina produksi rupa-rupa bahan kimia organik kaasup pupuk slow tur sinambung release nitrogén, péstisida, ngalelep ngaropéa, agén proofing seuneu, laminates epoxy pikeun papan circuit, coatings bubuk jeung elém, kimia perlakuan cai, kulit jeung bahan kimia karét, bahan peledak jeung farmasi. 
Packing : 25kg Net, 500kg atanapi 1,000kg palastik anyaman kantong

Toko Dina hiji tiis, garing, gudang ogé ventilated, sarta tetep jauh ti Uap.
Main Cipondoh, Tangerang Index:

 

purity

% ≥

kandungan cai

% ≤

Ash Kandungan

% ≤

kalsium Kandungan

PPM ≤

lebur Point

ºC

99,5

0,3

0.05

200

209-212




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !