Dodecyl dimétil Benzyl amonium klorida (BKC)

Pondok Description:

Coco Dimethyle Benzyle Ammonium Chloride CAS No.  8001-54-5 or 63449-41-2, 139-07-1        Molecular weight:  340.0 Molecular Formula:  C21H38NCl Structural Formula: Properties: DDBAC/BKC is one of the Quaternary ammonium class of Cationic surfactants, belonging to nonoxidizing biocide. It is widely used as a disinfectant in the Hospital, Livestock and Personal Hygiene sectors. Dual biocidal and detergency properties ensure high efficacy against Bacteria, Algae and Fungi and enveloped Viruse...


  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Coco Dimethyle Benzyle amonium klorida

    CAS No. 8001-54-5 atanapi 63449-41-2, 139-07-1 Beurat molekul: 340,0

    Formula molekular: C 21H 38NCl

    Formula struktural:

    sipat:

    DDBAC / BKC  mangrupakeun salah sahiji kelas amonium kuarternér of surfactants kationik sakaligus, milik biocide nonoxidizing. Hal ieu loba dipaké salaku disinféktan dina séktor Rumah Sakit, Reban jeung Personal Baktériologi. Dual biocidal na detergency sipat mastikeun efficacy tinggi ngalawan Baktéri, ganggang jeung Fungi na enveloped Virus di kadarna ppm exceptionally low. DDBAC / BKC  ogé geus dispersing na penetrating sipat, jeung kaunggulan tina karacunan low, teu akumulasi karacunan, leyur dina cai, merenah di pamakéan, unaffected ku teu karasa cai. DDBAC / BKC  bisa ogé dipaké salaku agén anti mildew, agén antistatic, emulsifying agén jeung antibaktéri amandemen dina widang ranginang jeung dyeing.

    item daptar eusi
    Minyak & Gas Pipa inhibitor korosi. Nyegah dibentukna gas sulphurous. De-emulsifier breaker / sludge pikeun ékstraksi minyak ditingkatkeun.
    Pabrik detergent-Sanitisers Benzalkonium klorida aman incorporates duanana Microbicidal & Detergency Pasipatan kana Produk pikeun Taneuh penetrasi & Disinfection, anu ngajadikeun eta idéal pikeun nyusun Baktériologi Produk keur Pribadi Baktériologi, Rumah Sakit, Reban tur Pangan & pamakéan susu.
    Farmasi & kosmétik Factor kasalametan Benzalkonium klorida ngabalukarkeun dipaké dina Rupa-rupa Topical na Ocular Produk salaku bahan pangawét jeung ngaoptimalkeun Emolliency na Substantivity
    Industri kadaharan & inuman Dina Akun sahiji na non-toksik, non-corrosive, non-tainting, ciri non-staining, Benzalkonium klorida anu loba dipaké dina nyusun cleaner-Sanitisers pikeun:
    Industri susu perikanan Tanghi dahareun Panyimpenan
    Ngamuk Imah Tutuwuhan Bottling Tanghi susu Panyimpenan
    Breweries Industri catering tutuwuhan Panyimpenan tiis
    Polimér & Coatings Benzalkonium klorida anu loba dipaké minangka Anti statis, Emulsifier & pangawét dina Industri Coatings (Cét, Kayu Perlakuan, Electronics)
    Industri kimia Benzalkonium klorida boga aplikasi beragam dina Industri Kimia sakumaha Precipitant, Phase Transfer katalis, Emulsifier / De-Emulsifier, jsb
    Treatment cai Benzalkonium klorida dipaké dina perlakuan Cai & kumbah formulasi na Algaecides pikeun Kolam pools
    Aquaculture Benzalkonium klorida ngurangan sarat tina antibiotik ngabahayakeun di Aquaculture ngaliwatan ningkat kasehatan. Dipaké pikeun Cai Perlakuan, Jendral Loka Disinfection, Lauk parasit Lengser, Pencegahan Kasakit Infectious Dina Lauk & kerang.
    Protection kayu patalina jeung masalah lingkungan global geus ngabalukarkeun ngaronjatna ngagantian of biocides klorinasi kalawan aman, klorida Benzalkonium biodegradable di Protection Kai. Eta mintonkeun fungicidal unggulan jeung pasipatan algaecidal, sarta mangrupakeun kacida mujarab ngalawan organisme séjén dina formulasi kombinasi.
    Bubur & Paper Industri Benzalkonium klorida dipaké minangka Microbicide Umum pikeun slime Control & Manajemén Bau, sarta ngaronjatkeun Paper Ngatur (Imparts Kakuatan & sipat Antistatic)
    Industri Tekstil solusi Benzalkonium klorida dipaké salaku renget Repellents, permanén Retarders di Dyeing tina serat acrylic kalawan kationik sakaligus Dyestuffs.
    Industri kulit Benzalkonium klorida nyegah tumuwuhna kapang & Mildew on hides. Facilitates Kulit Softening, Wetting & Dyeing.
    Hortikultura & Rumah Tangga Benzalkonium klorida anu kacida mujarab ngalawan kapang, Mildew, Moss, Fungi & ganggang jeung digunakeun pikeun beberesih sarta persiapan sakabeh tipe surfaces: imah kaca, Roofing, jalur, kayu decking, Sheds, Masonry

    spésifikasi:

    item daptar eusi
    katingalian Warnaan mun yellowish cair transparan cairan transparan yellowish
    Aktif eusi% 48-52 78-82
    Amina uyah% 2.0 max 1.0 max
    pH 6,0 ~ 8.0 (sakumaha eta) 6.0-8.0 (1% solusi cai)

    pamakéan:

    Salaku nonoxidizing boicide, dosage of 50-100mg / L pikaresep; sakumaha sludge remover, 200-300mg / L pikaresep, organosilyl nyukupan antifoaming agén kudu ditambahkeun keur kaperluan ieu. DDBAC / BKC  bisa dipaké babarengan jeung fungicidal lianna kayaning isothiazolinones, glutaraldegyde, métana dithionitrile pikeun synergism, tapi henteu bisa dipaké babarengan jeung chlorophenols. Mun kokotor geus mucunghul sanggeus dialungkeun sahiji produk ieu sirkulasi cai tiis, kokotor kudu disaring atawa ditiup kaluar dina jangka waktu pikeun nyegah deposit maranéhanana di handap ngumpulkeun tank sanggeus froth leungit.

    Taya blending kalawan anion surfactant.

    Pakét na Panyimpenan:

    200L kendang plastik, IBC (1000L), sarat konsumén '. Gudang pikeun sataun di kamar rindang na tempat garing.

    Protection Kasalametan:

    A ambeu saeutik tina almond, euweuh stimulasi ditingali kana kulit. Waktu dihubungan, siram cai.

    sinonim:

    Benzalkonium klorida; BKC; Dodecyl dimétil Benzyl amonium klorida; Lauryl dimétil benzyl amonium klorida; Benzyl-Lauryl dimethl ammoniumchloride

    бензалкония хлорид (додецил диметил бензил хлорида аммония)




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !