SDIC 56% 8-30 bolong

Pondok Description:

Cina supplier / produsén harga pangalusna, kualitas pangalusna, kimia perlakuan cai pikeun industri, ngojay kolam renang diropéa, drinkging cai, Spa, Tatanén, solusi ngabodaskeun Spesifikasi Natrium Dichloroisocyanurate SDIC NADCC Kandungan: 56% 60% Panémbong: Granular, tablet, bubuk Packing: 25kg / dreum atanapi 50kg / kendang natrium DICHLOROISOCYANURATE (SDIC atanapi DCCNA) atawa uyah natrium asam DICHLOROISOCYANURATE Formula: C3O3N3Cl2Na molekular Beurat: 219,95 Kaleyuran (25 deg C.): 25g / cai 100g CAS No .: 2893-78 ...


jéntré produk

Tags produk

Cina supplier / produsén harga pangalusna, kualitas pangalusna, kimia perlakuan cai pikeun industri, ngojay kolam renang diropéa, drinkging cai, Spa, Tatanén, solusi ngabodaskeun

Spésifikasi
Natrium Dichloroisocyanurate SDIC NADCC
Kandungan: 56% 60%
Panémbong: Granular, tablet, bubuk
Packing: 25kg / kendang atawa 50kg / kendang
natrium DICHLOROISOCYANURATE (SDIC atanapi DCCNA) atawa
uyah natrium asam DICHLOROISOCYANURATE

Rumus: C3O3N3Cl2Na
molekular Beurat: 219,95
Kaleyuran (25 deg C.): 25g / 100g cai
CAS No .: 2893-78-9
PBB No .: 2465
Kelas Risk: 5.1
Kandungan: 56% 60%

Penampilan: Bubuk, granule, Tablet
Granules: 8-30mesh, 20-40mesh, 20-60mesh


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !