klorin TCCA

Pondok Description:

Kaleyuran (25ºC): 1.2g / cai 100g Sadia Klorin: ≥90% Uap: ≤0.5% Granular: 8-30mesh, 20-60mesh (atawa mutuskeun ku customer) Tablet: 1G, 3G, 5G, 15g, 50g, 100g ( atawa mutuskeun ku customer)


jéntré produk

Tags produk

Kaleyuran (25ºC): 1.2g / cai 100g
Sadia Klorin: ≥90%
Uap: ≤0.5%
Granular: 8-30mesh, 20-60mesh (atawa mutuskeun ku customer)
Tablet: 1G, 3G, 5G, 15g, 50g, 100g ( atawa mutuskeun ku customer)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !