TCCA 90% tablet 150g

Pondok Description:

asam trichloroisocyanuric (tcca) DG Kelas: 5.1 PBB NO: 2468 Kaleyuran (25ºC): 1.2g / cai 100g Sadia Klorin: ≥90% Uap: ≤0.5% spésifikasi item indéks hasilna Klorin jétu: ≥90% 90,16% Uap (H2O) : ≤0.5% 0,23% PH: 2.7-3.3 3 aplikasi 1.It bisa dipaké pikeun ngojay kolam renang na minum perlakuan cai, ngabersihan cai sirkulasi industri. 2.It bisa dipaké salaku disinfection preventif di imah, hotél, rumah sakit jeung ...


jéntré produk

Tags produk

asam trichloroisocyanuric (tcca)
DG Kelas: 5.1
PBB NO: 2468
Kaleyuran (25ºC): 1.2g / cai 100g
Sadia Klorin: ≥90%
Uap: ≤0.5%
spésifikasi
item indéks hasilna
Klorin jétu: ≥90% 90,16%
Uap (H2O) : ≤0.5% 0,23%
PH: 2.7-3.3 3
aplikasi
1.It bisa dipaké pikeun ngojay kolam renang na minum perlakuan cai, ngabersihan cai sirkulasi industri.
2.It bisa dipaké salaku disinfection preventif di imah, hotél, rumah sakit jeung tempat publik; dipaké dina sterilization lingkungan tina raising lauk.
3.It bisa dipaké pikeun ngabodaskeun tékstil nu, pikeun nyegah wol tina shrinkage, pikeun nyegah kertas ku buruk jeung polah salaku chlorination karét.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !