Thiourea 99%

Pondok Description:

Thiourea(TU) Alias:thiourea English name::thiourea thiocarbamide Chemical formula:(NH2 )2CS Molecular weight:76.12(According to the 1999 International relative atomic mass) Properties: White crystals, bitter taste, inflammable, relative density 1.406, melting point 170-172℃, dissolving in water and alcohol, easily dissolving in hot water, insoluble in ether. Application: used as pharmaceutical intermediate, vulcanizing accelerator in rubber industry; flotation agent in mining;...


jéntré produk

Tags produk

Landian : thiourea
Ngaran Inggris : : thiocarbamide thiourea
Rumus kimia : (NH 2 ) 2CS
Beurat molekul : 76.12 (Nurutkeun kana massa atom rélatif 1999 International)
Sipat:  kristal bodas, rasa pait, inflammable, dulur dénsitas 1,406, titik lebur 170-172 ℃, ngabubarkeun di cai jeung alkohol, gampang ngabubarkeun dina cai panas, leyur na éter.

Aplikasi:  dipaké salaku panengah, akselerator vulcanizing farmasi di industri karet; agén flotation dina widang pertambangan; nyampurkeun agén pikeun tékstil jeung kertas; dyeing sarta percetakan jeung pétrokimia bantu. ogé dipaké dina logam, electroplating, péstisida jeung industri lianna.

Bungkusan:  nw25kgs palastik-dijejeran tas anyaman. 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !