asam Trichloroisocyanuric

Pondok Description:

ProductsCategory: Kimia organik / hidrokarbon / alkana ngaran Cina: TCCA (ogé katelah: Klorin Strong) Ngaran Inggris: asam Trichloroisocyanuric (singketan: TCCA) CAS NO: 87-90-1 Rumus Molekul: C3Cl3N3O3 MW: 232,41 EC NO: 201- titik 782-8 lééh: 247-251 eusi ℃ klorin (%): ≥ eusi 90,0 Uap (%): ≤ 0,5 pH (1% solusi): 2.7 ~ 3.3 Dianggo kinerja disinfection TCCA, generasi anyar lega-spéktrum, luhur efisiensi, fungicides karacunan low, ngabodaskeun ...


jéntré produk

Tags produk

produk20150918113822_7398Category: Organic Chemicals / hydrocarbon / alkane

Ngaran Cina : TCCA (ogé katelah: Klorin Strong) 
Ngaran Inggris : asam Trichloroisocyanuric (singketan: TCCA) 
CAS NO : 87-90-1 
Rumus Molekul: C 3Cl 3N 3O 3 
MW: 232,41 
EC NO : 201-782 -8 
titik lééh : 247-251 ℃ 
eusi klorin (%) : ≥ 90,0 
eusi Uap (% ): ≤ 0,5 
(solusi 1% pH ): 2.7 ~ 3.3

Pamakéan 
kinerja disinfection TCCA, generasi anyar lega-spéktrum, efisiensi tinggi, fungicides karacunan low, ngabodaskeun jeung anti hargana murah agén. Utamana dipaké pikeun cai nginum, ngadaur mulang cai industri, kolam renang ngojay, réstoran, hotél, tempat umum, kulawarga, rumah sakit, sarta pencegahan kasakit lauk kayaning disinfection endog jeung sterilization. 
Ampir kabéh fungi, baktéri, virus, spora boga pangaruh pembunuhan dina sono hepatitis A, épék virus hépatitis B tina virus HIV sarta ogé ngabogaan disinfection alus, pamakéan aman tur merenah, produk nu bisa loba dipaké dina pangan, susu, pamrosésan siki béas, pelestarian buahan, pemutihan, wol ngaleutikan-buktina, pemutihan kimiawi poean, kai kertas kapang, karét sarta batré bahan, kayaning oksidasi.

Jeung rupa produk spésifikasi
: 8-30 ukuran partikel bolong, 20-60 bolong (bisa ngaropéa) 
Flake Spesifikasi: 1 gram, 5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram, 30 gram, 50 gram, 100 gram, 125 gram, 150 gram, 190 gram, 200 gram, 250 gram, 500 gram, jsb (nurutkeun ngaropéa) 
bungkusan : Aya tas, ember plastik, kardus, cartons sarta séjén kemasan rupa-rupa spésifikasi. (Bisa ngaropéa).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !